کد مطلب: 150291 تعداد بازدید: ۲۶

استاد مرکزِ تخصصی مهدویت استان قم:

وجود زنان متخصص نیاز جامعه امروز است

سه شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۲۰:۴۲
حجت‌الاسلام سیدروح‌الله موسوی استاد مرکز تخصصی مهدویت در استان قم، گفت: نیاز جامعه امروز، وجود زنان متخصص دین فهم است، شما خواهران طلبه به گونه‌ای درس بخوانید تا مبانی دینی‌تان قوی و اثرگذار در هدایت جامعه باشد.

حجت‌الاسلام سیدروح‌الله موسوی، در نشستِ تخصصی با موضوع " نقشِ طلاب در زمینه‌سازی ظهور" در جمع طلاب و مبلغین مدرسه علمیه تخصصی ریحانه‌الرسول سلام‌الله‌علیها در جویبار گفت: طلاب و مبلغین به سبب رسالتِ ویژه‌ای که دارند باید ابتدا خود را تربیت کرده تا بتوانند اشخاصی را پرورش دهند که امامِ زمان پسند باشند و در این راه وظیفه و رسالتی را بر دوش دارند که باید با هزینه دادن آن را به سرانجام برسانند که البته خداوند همه را جبران خواهد کرد.
 وی در ادامه به بیانِ دردها و مظلومیت‌هایی که امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه، در زمانِ غیبت متحمل می‌شوند پرداخت و اظهار کرد: انحرافات و فسادهای جامعه امروز، نتیجه بی‌اعتقادی مردم که نشأت گرفته از کم کاری و یا غفلت ما طلبه‌ها است که سربازان آن حضرت هستیم.
استاد مرکز تخصصی مهدویت در استان قم، افزود: عمر ما باید در راه یاری به امام عصر صرف گردد، آنچه که جامعه ما نیاز دارد، وجودِ زنانِ متخصصِ دین فهم است، شما خواهرانِ طلبه باید به گونه‌ای درس بخوانید تا مبانیِ دینی‌تان قوی و اثرگذار در امرِ هدایت جامعه گردد.
وی افزود: آنچه که موجبِ تربیتِ واقعی و شکل‌گیریِ شخصیتِ سالم در افراد می‌شود این است که درون افراد را تربیت کنیم نه فقط ظاهرشان را؛ تا همچون چمران در قلبِ کفر یعنی آمریکا هم دارای سلامت دینی و اعتقادی باشند.
حجت‌الاسلام موسوی در ادامه به اهداف تربیتی که مبلغین و طلاب در تعامل با مردم جامعه باید دنبال کنند اشاره کرد و گفت: فرهنگِ درونی، مُوَّلِدِ فرهنگِ رفتارِ بیرونی است، اگر درونِ انسان‌ها کنترل شود، رفتارِ بیرونی هم اصلاح می‌شود که این وظیفه یک مربی دینی است تا با شخصیتِ درونی مُتربّیان ارتباط بگیرد.
وی تأکید کرد: اولین قدم برای ارتباط‌گیری، نفوذ در قلب‌ها و درکِ متقابلِ افراد است و علاوه بر آن، مقبولیّتِ عاطفی و علمی یک مربی در نزدِ مُترَّبی از عواملِ مهم و نتیجه بخشِ مباحثِ تربیتی است.
استاد مرکز تخصصی مهدویت در استان قم، همچنین در زمینه آموزشِ معارفِ مهدوی اظهار کرد: مربی و مُبلّغِ دین، باید زندگی اصیل بر اساسِ فرهنگِ مهدویت را تبیین کرده و با رعایتِ اصلِ تدریج، مخاطب را به سمت تربیتی سالم و تکامل یافته سوق دهد.
وی در سخنان پایانی خود به مسأله عبودیت و اشتیاق به بندگی پرداخت و یادآور شد: هدف از خلقتِ انسان  رسیدن به کمالاتِ عالیه است که تنها راهِ وصولِ آن، عبودیت می‌باشد و این وظیفه طلبه و مُبلّغِ دین است که در مسیرِ تَحققِ فلسفه خلقت قرار بگیرد که البته سزاوار است در این راه، خود را شبیه به امام زمان گرداند و لازمه رسیدن به چنین مقامی این است که هزینه بدهیم و بدانیم که عدالتِ الهی تمام این رنج‌ها و مرارت‌ها را جبران خواهد کرد و اگر غیر از این باشد و کوتاهی کنیم باید در قیامت جوابگو باشیم.